Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Myreille | 2016.05.16 | Olvasási idő: 6 perc

Hétfői adásszünet – mobillal szelfiző tini. Az egyik 30 éve volt átlagos dolog, a másik ma az. Ha szülő vagy, biztosan te is többszörösen megtapasztalod azoknak a változásoknak a súlyát, amik ebben a három évtizedben történtek. A gyerekeid digitális bennszülöttek. Hamarabb találták meg a telódon a Angry Birds-öt, mint ahogy megtanulták bekötni a cipőjüket.  Ha valamiről nem tudják, micsoda, nem téged kérdeznek, inkább megguglizzák. Facebookon, Instagramon és Snapchaten úgy tudnak eltűnni egy számodra láthatatlan dimenzióban, hogy közben veled szemben ülnek a vacsoránál.

Ha ez benned is rengeteg kérdést vet fel, az teljesen normális – szülők milliói éreznek ugyanígy szerte a világban. Ezért jött létre a Digitális Család weboldala. Segíteni szeretnénk abban, hogy megértsd, mire, miért és hogyan használja a gyereked a számodra csak félig ismerősen csengő nevű appokat és közösségi oldalakat. Megoldásokat, ötleteket adni arra, hogyan ne maradj ki az életéből a kütyümánia miatt. Megmutatjuk, hogy az internet tele van olyan dolgokkal, amik közös élményekhez segítenek titeket – azt, hogyan lehet együtt a család nem csak az offline, de az online világban is.

Szakértők, ismert emberek és természetesen gyakorló szülők lesznek a partnereink abban, hogy mindez megvalósuljon. Az ő tudásukat és tapasztalataikat kínáljuk neked tartalmainkban – riportok, interjúk, videók, tesztek és programajánlatok között böngészhetsz.

A Vodafone Magyarország azért hívta életre a www.digitaliscsalad.hu, mert ők is fontosnak tartják, hogy a szülők és a gyerekek közös nevezőre kerüljenek a neten is.

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai