Valentin-napi digitális ajándékok: szív küldi szívesen

Valentin-napi digitális ajándékok: szív küldi szívesen

Myreille | 2020.02.10 | Olvasási idő: 3 perc

Olyan Valentin-napi ajándékokat gyűjtöttünk össze, amelyet felnőttek és gyerekek is ajándékozhatnak egymásnak és amelyekhez nélkülözhetetlen a digitális világ.

Pár szó a Valentin-nap védelmében

Tagadhatatlanul új ünnep számunkra a Valentin-nap és sokszor nem találjuk a helyét és azt a módot sem, ahogyan szívből ünnepelni tudnák. Pedig ez az ünnep tényleg a szívről szól. És miért is tiltakoznánk egy olyan nap ellen, amely a szerelmesek és a szerelem ünnepe?

Az ünnepek közel sem olyan fix és rendíthetetlen dolgok az emberiség életében, mint hisszük. A karácsonyt el tudnád képzelni karácsonyfa nélkül? Ugye, nem! Pedig Magyarországon nagyjából 200 évvel ezelőtt indult ez a szokás. Egészen pontosan 1824-ben állította az első karácsonyfát Brunszvik Teréz a martonvásári birtokán, holott külföldön már a 16. századtól élt ez a szokás.

200 év egy szempillantás az emberiség történetében. Valószínű, hogy 200 év múlva a Valentin-nap és a Valentin-napi ajándékok körül nem lesz kétkedés, bizonytalankodás. Addig is rajtunk áll, milyenné formáljuk ezt az ünnepet.

Valentin-napi digitális ajándékok: szív küldi szívesen

6 digitális ajándék Valentin-napra

1. Nyomtass Valentin-napi üdvözlőlapot

A Pinterestet elárasztják a nyomtatható Valentin-napi üdvözlőlapok https://hu.pinterest.com/pin/296885800438883010/, ám nekem idén a kedvencem az amerikai Better Homes and Gardens magazin digitális melléklete, amelyben mindenféle bájos-kedves Valentin-napi ajándékokhoz mutatnak friss ötleteket. Az édességek új ruhát kaphatnak és igazán különleges ajándékokká lényegülnek.

2. Cukor szívek a telefonra

Egy szívecskés háttérkép saját telefonra is jó választás, de ajándéknak is remek ötlet. Bár, gondolom, nem csak én vagyok piros szívvel telített. Rachel, a The Crafted Life blog szerzője pasztell színű, cukorka szíveket fotózott különböző tematika szerint és a háttérkép méreteihez igazodó fotók ingyenesen letölthetők Dropboxból.

3. Idézetek e-mailhez

A Valentin-napi üdvözlet küldhető e-mailben is és szerencsére a magasztos szavakhoz segítséget az interneten is találni. Ebben az idézetgyűjteményben Ady Endrétől Varró Dánielen át Stephenie Meyerig nagyon sokan szeretnek és szinte biztos, hogy mindenki talál olyan sorokat, amit elküldene valakinek.

4. Nem csak adni, kapni is jó!

100 GB adat az egyik legjobb ajándék a 21. században Valentin napra. A 100 GB adat 2020. február 29-ig aktiválható a My Vodafone alkalmazásban az „Ajánlataim” menüpontban és 3 napig használható fel belföldön és az EU-ban.

5. Közös mozizás otthon

Pattogatott kukorica, puha, meleg takarók és 10 film, amely ingyenesen elérhető a UPC filmtárban. A tíz film között biztosan találtok olyat, amit mindketten szívesen megnéznétek, de egy mozimaraton is belefér, hiszen idén a Valentin-napot egy laza szombat követi.

A 10 ingyenesen elérhető film az UPC filmtárban:

•    Vágyak szerelmesei

•    A jó pasi

•    Grace: Monaco csillaga

•    Amit még mindig tudni akarsz a szexről

•    A burok

•    Ahol a szivárvány véget ér

•    A harcmező hírnökei

•    Egy nap

•    A szingli fejvadász

•    Zoe

6. Emoji Valentin-napra is!

Ha nem tudjátok, hogyan is álltok a Valentin-nappal és nagy feneket se akartok neki keríteni, egy emoji-t akkor is küldhettek Viberen vagy Messengeren. Több tucatból – a klasszikus piros szívtől a rózsán át az őrülten szerelmes smiley-ig – biztosan lesz egy, ami minden szónál többet fog mondani és melegséget lop valaki szívébe.

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai