Tedd próbára a család tudását az Állatkertben!

Tedd próbára a család tudását az Állatkertben!

Tünde | 2017.06.01 | Olvasási idő: 6 perc

Negyedik alkalommal rendezik meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben az Agymenők élménynapot, melynek során a családok különböző helyszíneken játszhatnak és szórakozhatnak együtt, érdekes és izgalmas feladatokat oldhatnak meg, melyekért pecséteket gyűjthetnek. Idén az egyik helyszínt a Digitális Család biztosítja: standunkon állatokkal kapcsolatos kérdésekre kell megkeresni a választ (nevünkhöz hűen) a digitális világ segítségével.

A Digitális Család Magazinban sokszor ajánlottunk már olyan applikációkat, weboldalakat és programokat, melyek főszereplői az állatok voltak. Érdemes ezeket a rendezvény előtt elolvasni, hátha segítséget jelentenek majd a helyszíni feladatok megoldásában. A játékunkban helyes válaszokat adók matricatetoválást kapnak ajándékba.

A tavalyi Agymenők élménynap videóját itt nézhetitek meg:

Az Agymenők élménynapon további helyszíneken is próbára tehetitek tudásotokat: lesznek családi vetélkedők, ügyességi játékok, matematikai fejtörők, játékos formában tanulhatnak a gyerekek kirándulással kapcsolatos praktikákat, kalandozhatnak a történelemben, megismerhetik az állatkert állatait és tulajdonságaikat, társasjátékozhatnak és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek.

Ezen az oldalon érdemes regisztrálni a rendezvényre, hogy a helyszínenen megkapják a gyerekek a meglepetés-ajándékot.

Fontos tudni, hogy a rendezvény ingyenes, de az állatkerti belépőt meg kell venni, hogy beléphess a kert területére. Megnyerheted viszont a család belépőjegyeit, ha részt veszel Facebookos játékunkban, melyekben összesen nyolc családi belépőt lehet nyerni.

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

1146. Budapest, Állatkerti krt. 6-12

Időpont: 2017. június 10. szombat, 09.00-18.00 óra között

Várunk szeretettel családoddal együtt a Digitális Család standján!

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai