Percek alatt visszanő a gyerek levágott haja

Percek alatt visszanő a gyerek levágott haja

Vica | 2016.11.02 | Olvasási idő: 6 perc

Próbáld ki tét nélkül! – szól a online világ egyik hangzatos jelszava. Csak a virtuális világban lehetünk például öt perc alatt vörösek, szőkék, fürtösek vagy tüsihajúak. Itt végigpróbálhatjuk a hajszínt és fazont váltani kívánó tinivel is, hogy mi állna jól neki: különböző alkalmazások segítségével megtudhatjuk, hogy nézne ki, ha levágatná a sörényét. Ha nem tetszik neki, egy gombnyomással „visszanő” a haja. (Nem, a félig kopaszra nyírt, félig rasztát nem szeretném élőben látni rajta!)

„Te Jutka, én hogy néznék ki szőkén?”– kérdeztem a barátnőmet vagy tizenöt évesen. „Hát… pont mint egy SAJT!”– szólt a megsemmisítő őszinteségű válasz. Ma már nem kéne efféle színvallásra kényszerítenem szegényt – a megfelelő alkalmazás indítása után csak bele kellene merednem a telefon szelfikamerájába, kattintani, és nagyjából tíz másodperc alatt kiderülne, gusztát kapnának-e rám az egerek.

Percek alatt visszanő a gyerek levágott haja

Ha lesújtó az eredmény, még mindig próbálkozhatok tiziánvörössel vagy feketével – kockázatmentesebben, mintha a fodrásznál próbálgatnám végig ugyanezt. Nem is beszélve a kamaszodó lányomról: percek alatt meg tudom neki mutatni, hogy az elképzelt királykék csíkos, félig felnyírt haj nem állna jól neki. És a bömbölést is megúsznám, mikor a nagy elszántság másnapján rájönne, hogy tüsifrizkó helyett kérné vissza az évekig növesztett copfjait.

Ha valaki ma este már neki is állna virtuálisan hajat vágni és festeni, ne a fodrászhoz jelentkezzen be, hanem innen válogasson:

NewDo (iOS)

Fotózás után 3D-ben láthatod magad vagy a gyereked különböző frizurákkal és színekben.

Virtual Hairstyle (Android)

Ez az alkalmazás pont azt nyújtja, amit várunk tőle. Feltöltöd a fotódat (vagy másét), és válogatsz hozzá frizurákat.

Hair Color Premium (iOS)

Nemcsak a hajszínt lehet változtatni az app segítségével, hanem különböző kiegészítőket lehet beletenni, és akár egy magazin címlapjára is kerülhet az ember (lánya).

Ultimate Hairsyle Try-On (Android)

Ezzel az alkalmazással kipróbálhatjátok a gyerekkel, hogy állnának a celebek frizurái rajtatok. Különböző kiegészítőket, például napszemüveget, fülbevalót vagy hajpántot is lehet használni.

Hair At Home (iOS)

Egy angol sztárfodrász segít abban, hogy hogyan tudod magadnak elkészíteni a frizurád: lépésről lépésre bemutatja, hogyan csinálj különböző stílusú hajvariációkat otthon.

Virtual Makeover (Android)

Az app segítségével a feltöltött fotót lehet sminkkel felturbózni és különböző stílusú frizurákkal kiegészíteni.

Hair Color Booth (iOS)

Gondoltál már arra, hogy bezöldülsz? Ez az alkalmazás arra jó, hogy megnézd, milyen lennél zöld vagy egyéb színű hajjal.

Beautylish (Android)

Az alkalmazással tetőtől talpig megváltoztathatja magát a lányod a sminktől kezdve a körmein át a hajáig. A frizurák elkészítésében pedig videós útmutató segít.

Hair Makeover (iOS)

Ha fogalmad nincs, milyen stílusú, hosszúságú és színű frizura állna jól, ezzel az applikációval kipróbálhatod.

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai