Megújult a Digitális Család!

Megújult a Digitális Család!

Tünde | 2017.10.06 | Olvasási idő: 2 perc

Új külsőt kapott a Vodafone online magazinja, a Digitális Család. Az arculat új, de a fókuszban továbbra is a digitális gyereknevelés lesz.

A Digitális Család oldalon továbbra is érdekes, hasznos és fontos témákat fogunk boncolgatni pszichológusok, pedagógusok, internetbiztonsági szakértők bevonásával, és gyakorló szülők is megosztják a digitális gyereknevelésben szerzett tapasztalataikat.

Kategóriák

A megújult oldalon cikkeinket különböző kategóriákba rendeztük, hogy könnyebb legyen a témák között keresni. Az Élmény kategóriába minden olyan téma belekerült, amely a digitális térben való közös szórakozással kapcsolatos: online játékokról, applikációkról, újdonságokról éppúgy olvashatsz itt, mint szabadtéri, családi programokról.

A kétévesek közel fele használ digitális kütyüket

A Tanulás dobozba került minden, ami oktatással, tanulással, fejlesztéssel kapcsolatos, ezeknek is a digitális vonatkozását és lehetőségeit járjuk körül. A Tech címke alatt kütyükről, digitális eszközökről, újdonságokról olvashatsz. A Biztonság kategóriában az egyik legfontosabb téma kerül napirendre: az internetbiztonság. Itt szakértők segítségével keressük a válaszokat digitális biztonság témakörben, és részletes útmutatót adunk például a digitális eszközök biztonsági beállításaira is.

A Közösség fülre kattintva a gyerekek és felnőttek digitális térben élt életével kapcsolatos cikkek jelennek meg: a közösségi oldalaktól kezdve a szociális kapcsolatokon keresztül az internetezés hatásairól is írunk pszichológus szakértők bevonásával. A Fogalomtárban pedig a digitális világgal kapcsolatos kifejezéseket és fogalmakat magyarázzuk el.

Fontos számunkra, hogy olyan kérdésekkel és témákkal is foglalkozzunk, amik olvasóinknak problémát jelentenek, amire megoldást keresnek, ami érdekli őket. Arra biztatunk mindenkit, hogy ossza meg velünk, milyen témában szeretne (még több) cikket olvasni, és mi szakértőinkkel igyekszünk megtalálni a digitális gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekre a választ. Várjuk témajavaslataitokat, ötleteiteket az info@digitaliscsalad.hu emailcímen.

Kellemes és hasznos időtöltés kívánunk a megújult Digitális Család oldalán!

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai