Köszöntsd fel online (is) édesanyádat!

Köszöntsd fel online (is) édesanyádat!

Tünde | 2017.04.28 | Olvasási idő: 6 perc

Haladva a digitális technológia fejlődésével, egy kifejezetten erre az alkalomra készült applikáció segítségével online is kifejezheted szereteted édesanyád felé. Nem a csokor virág és a személyes ölelés helyett, extra figyelmességként!

Ha távol vagy Anyák napján édesanyádtól, online is felköszöntheted, egy személyre szabott, egyedi üzenettel ellátott oklevéllel. Ha pedig személyesen üdvözlöd a nap ünnepeltjét, az alkalmazással elkészített és kinyomtatott oklevelet te magad is átnyújthatod neki, hogy kézzel fogható emléke is legyen róla.

A személyes köszöntéshez tíz sablon közül lehet választani, amit különböző színekkel, keretekkel, mintázatokkal valamint, saját, egyedi üzenetünkkel szabhatsz személyre. Az alapsablonoknak kedvesen humoros vagy megható a szövege, de lehetőség van saját szöveg írására is. Az elkészített üdvözlőlap lementhető, valamint egy kattintással el is küldhető a címzettnek, és Facebookon is megosztható.

(Apukák, figyelem! Rajtatok is múlik, hogy a gyerek ne felejtse el felköszönteni az anyukáját! Segítsetek a kicsiknek az alkalmazás használatában, tervezzetek vicces, megható és kedves okleveleket együtt, a nagy napon pedig csak figyeljétek a felköszöntött örömét! A nagymamákról se feledkezzetek el!)

Az alkalmazás a Digitális Család Facebook oldalán érhető el.

Ti hogyan fogtok ünnepelni a jeles napon?

 

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai