Keressük Magyarország legdigitálisabb családját!

Tünde | Olvasási idő: 6 perc

Tünde

Kor: 40 Gyerekek száma: 3
"Szeretném úgy nevelni a gyerekeimet, hogy a digitális világ minden előnyét ki tudják használni - és közben elkerüljék a veszélyeket is. Igyekszem megteremteni a közös szórakozás lehetőségét a lányaimmal az online világban is."

Családi kvízjátékot indított szeptember elején a Vodafone Family, melyen négy fordulóban bizonyíthatják be a családok a digitális világban való jártasságukat.

A Facebookon elérhető játék szeptember 2-től 29-ig tart, a résztvevők között hetente sorsolnak egy e-book olvasót, a fődíj pedig egy drón és családi hőlégballonozás.

Keressük Magyarország legdigitálisabb családját!

A négy forduló mindegyikében tíz kérdésre kell válaszolniuk a családoknak. Egy Facebook felhasználó egy fordulóban egyszer, tehát összesen négyszer vehet részt a játékban. Plusz pont jár annak, aki egy fordulóban több eszközről (mobil, tablet, laptop, asztali számítógép) küld be helyes választ. A fődíj azé, akinek a játék végén a legtöbb pontja gyűlt össze (pontazonosság esetén sorsolás dönt). A részletes szabályzat itt található.

A játék során az izgalmas kérdések megválaszolásával számtalan új dolgot tanulhattok együtt a családdal. A Digitális Család magazin segítségével az olyan kvízkérdésekre is választ kaptok, hogy „Mi az a K-pop?”, „Mit jelent a digitális lábnyom?”, és azt is megtudhatjátok, hány százalékkal csökkenti a stresszt hat perc olvasás.

 Tünde

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai