Játssz velünk a Játék Napján!

Játssz velünk a Játék Napján!

Tünde | 2017.09.08 | Olvasási idő: 2 perc

A Nickelodeon idén először szervezi meg Magyarországon A játék napját. A Digitális Család Magazin standján a gyerekeket játékok és kvíz, a felnőtteket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Safer Internet Programjának oktatói várják, hogy beszélgessenek velük a biztonságos internetezésről. Szeptember 10-én 10 és 17 óra között gyere el családoddal a Millenárisra! Fő a biztonság!

Mozgás és biztonság

A játék napja rendezvény egyik célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára, hogy a gyerekek megismerkedjenek a különböző mozgásformákkal, és hogy a sport is mielőbb beépüljön a mindennapjaikba. Az egész napos játék mellett ezért különböző sportprogramokon vehetnek részt a gyerekek, lesz például futóverseny több korosztályban, valamint családi jóga is. A rendezvényen lesz többek között felfújható akadálypálya, óriás kirakós, medúzavadászat és Mancs őrjárat puzzle, ugróiskola és sok más érdekes játék. Tornafoglalkozást tart a gyerekeknek Katus Attila, aki a szülőknek életmód témában ad tanácsot.

Fő a biztonság! Gyere a Játék napjára!

Az eseményen a színpadi programok mellett egy 15 állomásos játék is várja a gyerekeket. A játékban résztvevők egy útlevelet kapnak, melybe minden sikeresen teljesített állomás után egy pecsét kerül. 15-ből 12 pecsétet kell megszerezni a garantált ajándékért.

A Digitális Család is ott lesz!

Az egyik állomáson, a Digitális Család standjánál izgalmas társasjátékkal várjuk a fiatalokat, akik részt vehetnek internettel kapcsolatos kvízjátékunkban is. Amíg a gyerekek játszanak, a szülők feltehetik a digitális világgal kapcsolatos kérdéseiket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Safer Internet Programjának oktatóinak, és megismerkedhetnek a biztonságos internetezés alapjaival is.

Szeretettel várunk mindenkit A játék napján!

Olvass további cikkeket hasonló témában!

A szerző további írásai