6 nyuszis online játék húsvétra

6 nyuszis online játék húsvétra

Nefi | 2017.04.13 | Olvasási idő: 3 perc

Ahogy a húsvét közeledtével a szupermarketekben kikerültek a csokinyulak és csokitojások, óvodás korú lányom egyből rágni kezdte a fülemet, hogy a cicás játékok helyett inkább már nyuszival játszana a mobilomon.

Tucatnyi applikációt letöltöttünk, most pedig megmutatom, hogy mik azok az alkalmazások, amikkel a gyerek a legszívesebben töltötte az idejét. Online játékajánló gyerekeknek:

Baby Egg Hatch

Egyszerűségéből adódóan a Baby Egg Hatch a 2-4 éves korosztálynak kitűnő szórakozási lehetőség, annyi ideig biztosan leköti a gyereket, hogy egy kiadós vasárnapi ebéd után nyugodtan elmosogassunk. A játékban három tojáshéjban csücsülő kismadár külalakját lehet megváltoztatni pillanatok alatt, akikre az ünnephez készülődve még csokornyakkendőt is lehet aggatni. És ha még ez sem elég a cseppnek, az állatkák hangja alapján meg lehet tippelni, milyen madár fiókájáról van szó.

Live Bunny Call 

Ha a gyereket hüppögve közli az oviból hazafelé, hogy társai szerint a Húsvéti Nyúl nem is létezik, és az egész egy nagy átverés, itt az ideje, hogy videó-cseteljünk egyet a nyuszival. Remek lehetőséget nyújt ehhez a Live Bunny Call nevű applikáció, aminek megnyitása után csak meg kell adni, hány másodperc vagy perc után csörögjön a mobil, és máris vonalban, illetve képernyőn lesz a nyúl, aki boldog húsvétot kíván - sajnos egyelőre csak angol nyelven.

Call Easter Bunny

Van viszont egy másik program, amiben a szőrös állat egy előre felmondott és mentett szövegünket lökheti a gyereknek a kihangosítón keresztül: a Call Easter Bunny Call. A mi nyuszink például (akinek kicsit hasonlított a hangja apa hangjához) tisztázta a kislányunkkal, hogy bizony csak akkor lehet szó óriási csokitojásról, ha esténként elpakolja a játékait.

online játék

Easter Bunny Basket Maker

Ebben az applikációban különböző húsvéti kosarakat lehet megpakolni mindenféle finomsággal: kerülhetnek bele csokinyuszik, csokitojások és egyéb dekorációk, az elkészített műről pedig a végén fotót lehet készíteni és elmenteni a galériába.

Easter Adventure 

Kicsit idősebb korosztálynak való az Easter Adventure, amit leginkább olyan gyerekek fognak értékelni, akik már tanulnak vagy tudnak olvasni. Az összekötött betűkből cuki húsvéti figurák rajzolódnak ki, a koncentrálás utána pedig lufipukkasztásokkal lehet lazítani a következő feladatig.

Easter Puzzles

Az összes mobilos applikáció közül a puzzle az, amit a legjobban szeret a kislányunk, úgyhogy nem csodálkoztunk, hogy az Easter Puzzles kötötte le a legjobban. A képek ráadásul nagyon szépek, szinte megjön az ember kedve egy kis húsvéti locsolkodáshoz.

Töldtsd le és próbáljátok ki együtt az online játékokat!

Olvass további cikkeket hasonló témában!